TRIGLAV-skupinski odhodi

Opis ture

Si želite osvojiti najvišji slovenski vrh?  Odgovor je vsekakor da. Triglav je vsemogočna gora, ki leži v osrčju Triglavskega narodnega parka, simbol slovenstva ponaša pa se tudi z največjo slovensko steno. Vzponi so vodeni z poklicnimi gorskimi vodniki.

Termin

Od konca junija do konca septembra ponujamo vodene vzpone na Triglav v skupinah. Odhodi so vsako nedeljo/ponedeljek in sredo/četrtek. Lahko si izberete tudi svoj termin, vendar cena ni taka.

Opis

Če želite privarčevati se lahko pridružite skupinskim odhodom. Naše izhodišče bo v dolini Krme, kamor se bomo naslednji dan tudi vrnili. Če vreme dopušča bomo že prvi dan opravil vzpon na vrh, v nasprotnem primeru bomo to opravili naslednji dan. Od Triglavskega doma na vrh Triglava in nazaj vodi zavarovana plezalna pot. Ker se na pot opravljate z vodnikom bo za vašo varnost pri vzponu poskrbljeno kar dvojno: z vrvjo in samovarovalnim kompletom.

Trajanje

  • Dan 1: Krma 980m – Triglavski dom 2515m;  5-7h hoje in 1500 vm.
  • Dan 2: Triglavski dom 2515m – vrh Triglava 2864m in nazaj v dolino Krme 980m; 3-5h do doma na vrh in nazaj in še 4h hoje v dolino.
  • Celotna tura traja 2 dni – nekje med 16in 18 ur, na njej pa premagamo okrog 2000 metrov višinske razlike.

Lokacija

Julijske Alpe.

Oprema

Primerna gorniška oblačila in obutev, čelada, plezalni pas, samovarovalni komplet, nahrbtnik, dodatna oprema, ki jo predlaga vodnik.

Cena

Število udeležencev

Max 5 oseb na vodnika.

Prijava

info@kofler-sport.si

Težavnost
Zahtevna

Čas trajanja
2 dneva


 
 
Kontaktni podatki

Delovni čas v sezoni

  • Od 25.6. – 31.8.
  • Od ponedeljka do petka od 9h-13h in od 15-19h
  • Sobote in nedelje od 9h-19h.

Delovni čas v juniju in septembru

  • 15.6. – 25.6. sobote in nedelje 9h-18h.
  • Od 1.9 – 30.9. sobote in nedelje 9h-18h.

Informacije in rezervacije:

Dosegljivost v času izven delovnega časa pisarne.

V primeru, da potrebujete najem gorniške opreme, koles, želite rezervirati aktivnost ali ostalo nas lahko kontaktirane na spodnje kontakte oz lahko prevzamete na domačem naslovu.