ferata-mojstrana-kranjskagora-koflersport
Stalno usposabljanje GV – letni del
18. 10. 2017
B1 TK ZGVS licenca – zima
2. 1. 2018

Zbor gorskih vodnikov ZGVS

6. 1. 2018 - 16:00

Vljudno vabljeni na redni zbor GV, ki bo potekal v Drava centru v Mariboru (Limbuško nabrežje 2) v soboto 6.1.2018 od 16:00 dalje. Uradno vabilo z dnevnim redom in vsemi potrebnimi informacijami je v priponki. Zaradi organizacije večerje so potrebne predprijave na borislorencic@gmail.com do 3.1.2018.

Zbor ZGVS 2017

Zbor ZGVS 2017

V skladu s statutom ZGVS vam obenem pošiljamo tudi gradivo za zbor, ki je na voljo na spodnji povezavi (našli ga boste tudi med internimi dokumenti na spletišču ZGVS).

Pred zborom bo na isti lokaciji med 12:00 in 16:00 potekalo tudi prvo letošnje stalno usposabljanje (B1 TK ZGVS licenca – zima). Razpis za akcijo je druga priponka tega dopisa. Na žalost smo bili zaradi snežno/lednih razmer primorani spremeniti tematiko usposabljanja (vodenje v zaledenelih slapovih), tako, da bo tokratno usposabljanje potekalo v obliki delavnice na temo človeški faktor(ji) pri snežnih plazovih.

Kljub temu, da je predlog novega etičnega kodeksa v gradivu, vam ga pošiljamo tudi ločeno, kot tretjo priponko, da ga lažje pregledate pred obravnavo na zboru.

Ne pozabite tudi na plačilo članarine ZGVS. Ker se gotovina na zboru zaradi davčnih zakonov ne bodo sprejemala vas vljudno prosimo, da članarino predhodno poravnate na TRR ZGVS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *