Koledar dogodkov

Naslednji mesec » « Prejšni mesec
Prikaži vse dogodke
Nedelja
Ponedeljek
Torek
Sreda
Četrtek
Petek
Sobota
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2

Vtisi klientov

  • Na Triglavu smo z Mitjo preživeli dva čudovita dneva. Vreme je bilo nezanesljivo in ponekod je bilo še precej snega, ampak pustolovščina je bila vseeno popoln uspeh, za kar gredo vse zasluge Mitji, njegovemu znanju in profesionalnemu odnosu.
    Anne
  • Mitja nas je septembra 2016 peljal na Triglav in imeli smo se super. S kolegi so bili ves čas izjemno profesionalni, z veseljem so odgovarjali na vsa naša vprašanja in nas odlično pripravili na vzpon. V dveh dneh, ki smo jih preživeli skupaj, se je Mitja izkazal kot pozoren in izkušen vodnik. Naša skupina je bila sestavljena iz štirih različno izkušenih oseb, a Mitja je vseeno poskrbel, da je ves vzpon potekal varno in zanesljivo. Bili smo presrečni, da nas na Triglav vodi tako izkušen, spreten in premišljen vodnik, kot je Mitja, ki bi ga z veseljem priporočil prav vsakomur. Z njim boste v najboljših rokah.
    Benn
  • Mitja je izjemno izkušen plezalec, ki je poskrbel, da sva se z bratom brez težav povzpela na vrh, ki bi bil za naju brez njega najbrž preveč zahteven. Bil je zelo prilagodljiv in naredil je vse, kar je bilo v njegovi moči, da sva z bratom doživela nepozabno izkušnjo. Zaradi slabega vremena je predlagal, da prestavimo začetek vzpona in nemudoma prilagodil načrt, da ne bi bila kakorkoli prikrajšana. Med vzponom pa je posnel tudi ogromno odličnih fotografij.
    Roy